Onderwijslocatie
Tussenvoorziening Expertisecentrum

Studiedagen waarop leerlingen vrij zijn

Er zijn de komende periode twee studiedagen voor docenten opgenomen in de jaarplanning waarop leerlingen vrij zijn. Het gaat om de volgende data:

Maandag 25 februari zijn de leerlingen de gehele dag vrij (dit is de maandag aansluitend op de voorjaarsvakantie). Maandag 4 maart zijn de leerlingen ook de gehele dag vrij.

Succesvolle ouderavond

Op 6 februari jl. heeft de ouderraad een succesvolle ouderavond georganiseerd. Het thema van de avond was ‘Puberbrein’, Aletta Smits vertelde op humoristische wijze over de werking van het puberbrein. De ouderavond werd door een behoorlijk aantal ouders en docenten van het OPDC bezocht.

Ouderavond 6 februari 2019

Op woensdagavond 6 februari aanstaande organiseert de ouderraad een ouderavond op de Onderwijslocatie van het OPDC. Aletta Smits zal op humoristische wijze een zeer boeiende presentatie geven over “Het Puberbrein”. De avond begint om 20.00 uur en zal naar verwachting rond 22.00 uur eindigen. Na de presentatie is er nog gelegenheid tot het stellen van vragen. Inmiddels heeft een groot aantal ouder(s)/verzorger(s) en docenten van het OPDC zich aangemeld voor deze ouderavond.